info@infrastroi-eood.com

0878862053

Често задавани въпроси

Проверете тоалетното казанче за течове. Вземайте по-кратки душове. Инсталирайте водоспестяващи душове или ограничители на потока. Ограничете до минимум поливането с питейната вода. Спирайте водата, докато си миете зъбите. Спирайте водата, докато се бръснете. И други ...

Почти цялата вода на Земята е в океаните. Повечето прясна вода е в лед. Само 3,5 процента от водата на Земята е прясна - тоест с малко соли в нея. Можете да намерите сладка вода на Земята в нашите езера, реки и потоци, но не забравяйте подземните води и ледниците. Над 68 процента от прясната вода на Земята е заключена в лед и ледници. А други 30 процента са в подпочвените води. От колко общо количество вода дневно се нуждаете? За здрави хора средната дневна вода за мъже е около 15,5 чаши, а за жени около 11,5 чаши. Това може да означава, че имате нужда само от четири до шест чаши обикновена вода, в зависимост от други източници на течности като кафе, чай, сок, плодове и зеленчуци.

Вижте по-долу в секцията "СЪОБЩЕНИЯ ЗА ГРАЖДАНИ И ФИРМИ"

За нас

Кои сме ние?

„Инфрастрой” ЕООД е търговско дружество регистрирано в Агенция по вписвания. Дружеството осъществява "водоснабдителни" и ”канализационни” услуги на територията на община Брацигово на крайните потребители.

Виж повече

Нашата цел.

Основна дейност на фирмата: Проектиране и строителство на жилищни и стопански обекти, паркоустрояване и строителство на жилищни и стопански обекти, паркоустрояване и благоустрояване на населените места, поддръжка, ремонт, опазване и отчитане на всички съоръжения и водопроводни мрежи на територията на общината.

Плащане на сметки

За удобство на своите клиенти "Инфрастрой" - ЕООД предоставя възможност за заплащане на месечните задължения през Интернет ползвайки epay.bg. Отворете тук www.epay.bg ep
 
Плащане в брой
Адреси, на които можете да платите сметките си:
За град Брацигово:
Адрес: ул."Васил Петлешков" № 33
Работно време: от понеделник до петък: от 8.00 до 12.00 ч., и следобед: от 13.00 до 16.45 ч.
За останалите селища в община Брацигово:
В пощенските ктанции на съответното селище.
ArrowRightOrange Нови станции в който можете да платите Вашата сметка са:
           гр. Пловдив - централна поща, гр. Пзарджик - централна поща, гр. Кричим.
 
Плащане по банков път
Разплащателна сметка:
Плащането по разплащателна сметка е удобно – спестява Ви време, ефективно, извършва се автоматично и е сигурно.
Банков превод:
Клиентите - физически и юридически лица могат да плащат по следните банкови сметки:
Банка ДСК:
IBAN: BG54STSA93000001118013
BIC: STSABGSF
Общинска банка:
IBAN: BG38SOMB91301049765101
BIC: SOMBBGSF
Моля, посочвайте в платежното абонатния си номер!