info@infrastroi-eood.com

0878862053

Често задавани въпроси

Проверете тоалетното казанче за течове. Вземайте по-кратки душове. Инсталирайте водоспестяващи душове или ограничители на потока. Ограничете до минимум поливането с питейната вода. Спирайте водата, докато си миете зъбите. Спирайте водата, докато се бръснете. И други ...

Почти цялата вода на Земята е в океаните. Повечето прясна вода е в лед. Само 3,5 процента от водата на Земята е прясна - тоест с малко соли в нея. Можете да намерите сладка вода на Земята в нашите езера, реки и потоци, но не забравяйте подземните води и ледниците. Над 68 процента от прясната вода на Земята е заключена в лед и ледници. А други 30 процента са в подпочвените води. От колко общо количество вода дневно се нуждаете? За здрави хора средната дневна вода за мъже е около 15,5 чаши, а за жени около 11,5 чаши. Това може да означава, че имате нужда само от четири до шест чаши обикновена вода, в зависимост от други източници на течности като кафе, чай, сок, плодове и зеленчуци.

Вижте по-долу в секцията "СЪОБЩЕНИЯ ЗА ГРАЖДАНИ И ФИРМИ"

За нас

Кои сме ние?

„Инфрастрой” ЕООД е търговско дружество регистрирано в Агенция по вписвания. Дружеството осъществява "водоснабдителни" и ”канализационни” услуги на територията на община Брацигово на крайните потребители.

Виж повече

Нашата цел.

Основна дейност на фирмата: Проектиране и строителство на жилищни и стопански обекти, паркоустрояване и строителство на жилищни и стопански обекти, паркоустрояване и благоустрояване на населените места, поддръжка, ремонт, опазване и отчитане на всички съоръжения и водопроводни мрежи на територията на общината.

Режим във връзка с намаления дебит на водоизточниците на летовище Атолука от 04.08.2022г.

 

 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е  

 

Във връзка с намаления дебит на водоизточниците на летовище Атолука, Ви

Уведомяваме, че има режим на водоснабдяването от 04.08.2022г.

 Вода ще има в следните часове:

От 08:00ч. до 10:00ч.

       От 18:00ч. до 20:00ч.       

     Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!

 

 

 

 

 

Прикачания:
Свали този файл (Cъобщение_режим_Атолука_04082022.pdf)Cъобщение_режим_Атолука_04082022.pdf[Режим във връзка с намаления дебит на водоизточниците на летовище Атолука от 04.08.2022г.]263 КБ